brightlightikoon
Pien Storm van Leeuwen
home

Naast haar werk als beeldend kunstenaar en dichter organiseert Pien kunst- en poëzieroutes. Bovendien treedt zij regelmatig op tijdens verschillende culturele evenementen, sommige eenmalig, andere jaarlijks terugkerend.

beeldend werk
poëzie en beeld

Open atelier en open tuin

kunstroutes

Tijdens een weekend in de zomer zijn haar atelier en wild weelderige tuin te bezoeken. Uitnodigingen worden digitaal verstuurd. Als u op de hoogte gehouden wilt worden kunt u uw email adres doorgeven aan pien@trajart.nl.

monumenten
activiteiten
publicaties
afficheOtuin2012s
routekaarten
algemeen

Open Monumentendag Breda

In het kader van Open Monumentendag Breda verzorgt zij poëzie-workshops en treedt zij samen met andere dichters op, vaak in een historische context.

Nationale Gedichtendag

Elk jaar treedt Pien, samen met andere dichters, op tijdens de Nationale Gedichtendag, eind januari. Meestal vinden deze optredens plaats in de Centrale Bibliotheek aan de Molenstraat in Breda.

poëzie op school

Elk jaar geeft Pien een aantal poëzielessen aan leerlingen van groepen 8, 9 en 10, steeds met een ander thema. De workshops worden besloten met een kleine manifestatie en een prijsuitreiking voor de beste gedichten.

Poëzie vanaf de toren

Op dinsdag 21 juli 2009 werd de 500e verjaardag van de toren van de Grote kerk in Breda met tal van festiviteiten gevierd. De dichters Kees van Meel, Olaf Douwes Dekker, Ewoud Scheiffes, Marianna Geraci en Pien droegen vanaf de trans gedichten voor die zij speciaal voor de gelegenheid hadden geschreven.

Nassaudag

Nassaudag 2011 vond plaats op 13 juni 2011 in en rondom de Grote Kerk. Pien trad op als hofdichter van Philips Willem van Nassau.

Op 9 juni 2014 nam zij deel aan de kunstmarkt in de Grote kerk en was als Vrouwe van Breda betrokken bij de Blyde Incomste.

Vuurvleugels

Vuurvleugels was een voorstelling van muziek, zang, dans en poëzie in de Schuurkerk aan de Kerkdreef in Chaam en werd op drie avonden gegeven 7, 8 en 9 oktober 2011.

poosplaatsen
item4
home beeldend werk poëzie en beeld kunstroutes monumenten activiteiten publicaties routekaarten algemeen poosplaatsen